NCC Industry A/S vinder Efteruddannelsesprisen 2017

plus

Asfaltmedarbejdere fra NCC Industry A/S har skiftet arbejdet på vejene ud med skolebænken i hele januar måned. Det har de været godt tilfredse med. I dag fik virksomheden på Metalvej 1 i Kolding overrakt VEU-center Trekantområdets Efteruddannelsespris 2017.

plus

’Vi har kåret jer til vinder af Efteruddannelsesprisen 2017, fordi I frivilligt har besluttet at efteruddanne jer i vinterpausen, og fordi det har været en stor fornøjelse at have jer på kursus. NCC Industry A/S får også prisen, fordi I er lykkedes med at skabe en rød tråd i efteruddannelsen for asfaltmedarbejderne og for at bidrage til at forbedre konceptet fra det første kursus i 2017 til kurset i 2018. Det har gjort, at indholdet er blevet mere relevant og afvekslende for jeres medarbejdere. Vi vil gerne sige tak for al den tid, I har brugt sammen med os hos AMU Syd og AOF på at planlægge dette forløb, så vi sammen kunne ramme skiven og indfri medarbejdernes og ledelsens forventninger’, sagde Ole Møller fra AMU Syd, som havde indstillet NCC Industry A/S til prisen.

Det har været sjovt at være på kursus

plus

Bent Nielsen er områdechef i NCC Industry A/S og kvitterede for prisen med en tale til sine medarbejdere.

’Jeg bed mærke i, at I brugte ordet ’sjovt’. Det har været sjovt at være på kursus i år. Det siger mig, at vi er kommet et skridt nærmere en måde at lave kursus på, der inspirerer jer. I år har været bedre end sidste år. Det er, fordi vi har udviklet på kurset og brugt evalueringerne til at gøre kurset endnu mere relevant og spændende’, sagde Bent.

Til AMU Syd og AOF sagde Bent Nielsen, at han glædede sig til at evaluere på dette kursusforløb, og at der var basis for at udvikle samarbejdet yderligere. 

Kriterier for Efteruddannelsesprisen

NCC Industry A/S har vundet prisen, fordi virksomheden:

  • Tænker systematisk uddannelsesplanlægning med en høj grad af relevant indhold til en målgruppe, som ikke selv opsøger efteruddannelse
  • Fastholder, at tilbuddet skal forbedres løbende gennem dialog med alle involverede parter
  • Har fokus på både den almene opkvalificering (læse, skrive, regne) og den erhvervsrettede opkvalificering, fx nivellering – og ved, at de er hinandens gensidige forudsætninger
  • Fastholder et højt ledelsesfokus, hvor ledelsen stiller op til informationsmøder for medarbejderne, deltager på kurset, er sparringspartner for uddannelsesinstitutionerne, mv.

Fakta

Det er VEU-konsulenterne i VEU-center Trekantområdet, som indstiller en virksomhed til årets Efteruddannelsespris. Prisen gives til en virksomhed, som udmærker sig gennem sit engagement i medarbejdernes kompetenceudvikling samtidig med, at efteruddannelsen af medarbejderne bidrager til at styrke virksomhedens kapabilitet i markedet.

Tilknyttet fil:
Indstilling af NCC Industry A/S til Efteruddannelsesprisen 2017 (292 kB)
| Persondatapolitik på hjemmesiden | VEU-center Trekantområdet | info@veucenter-trekantomraadet.dk | C. F. Tietgens Vej 6 | 6000 Kolding © 2018 Linkedin