Ledige

plus

Ledighed kan ramme alle.
 
En god måde at komme hurtigt videre på er nye kvalifikationer, du kan skrive ind i dit CV og fortælle om til jobsamtalen.  

Det er også vigtigt at handle hurtigt og skabe dig et overblik over dine muligheder, så du møder forberedt til din første samtale med A-kassen og Jobcentret. Det gælder i særlig grad, hvis du kan komme i betragtning til 6 ugers jobrettet uddannelse- det afgøres under dine samtaler med først A-kassen, og siden Jobcentret. 

Kontakt VEU-centret, så snart du er blevet opsagt, og eventuelt før. På den måde er der god tid til, at du kan overveje og planlægge din efteruddannelse.
 
Book en VEU-vejleder - eller ring/sms til 2524 0665. Du hører fra os inden for 1 arbejdsdag. 
 
Uddannelsesinstitutionerne er centralt placeret i Trekantområdets 3 store byer: Vejle, Fredericia og Kolding. VEU-centret hjælper dig med at finde det uddannelsestilbud, du har behov for - også uden for Trekantområdet.

Mød os på Facebook - og få svar på dit spørgsmål - det giver også andre mulighed for at læse med og blive klogere på voksen- og efteruddannelse.
 
 

VEU-center Trekantområdet | info@veucenter-trekantomraadet.dk | C. F. Tietgens Vej 6 | 6000 Kolding © 2017 Facebook Linkedin