Beskæftigede

plus

Som medarbejder i en dansk virksomhed eller med bopæl i Danmark har du gode muligheder for at tage voksenuddannelse og efteruddannelse. 
 
Det danske arbejdsmarked udvikler sig. Måske oplever du også forandringer på din arbejdsplads, der kræver, at du er forandringsparat og klar til at lære nyt? 
 
Brug VEU-centret til at få overblik over, hvor du står, og hvordan du kan dygtiggøre dig. Rådgivning og vejledning er gratis. Ring70 10 10 75 eller sms til 2524 0665 og få en aftale med en VEU-konsulent eller en VEU-vejleder.
 
Mød os på Facebook, hvor vi gerne besvarer dine spørgsmål. 
 
Har I et uddannelsesudvalg på din arbejdsplads, som gerne vil høre mere om, hvad voksen- og efteruddannelsessystemet kan gøre for jer, så kontakt os. Det koster jer ikke noget at få besøg af en VEU-konsulent.
 
Uddannelsesinstitutionerne er centralt placeret i Trekantområdets 3 store byer: Vejle, Fredericia og Kolding. Men rådgivningen og vejledningen dækker voksen- og efteruddannelse i hele landet.
 
 

VEU-center Trekantområdet | info@veucenter-trekantomraadet.dk | C. F. Tietgens Vej 6 | 6000 Kolding © 2017 Facebook Linkedin